tabmenu

tab

Churp Churp earnings

KRAWLERS | 10:50 AM | Best Blogger Tips



korang ada perasan tak ini kat blog lala??

yang ada click la disini kalau anda comel

 Ok, ada sesiapa dekat sini yang still tak tahu apa itu ChurpChurp ke? Hallooo, rugi kot korang if tak tahu apa benda ChurpChurp ni.hehehe! Tapi, tak apa. Memang entry ni saya buat special untuk korang yang still lagi tak tahu or maybe dah tahu cuma blur sikit. Sikit je kan? 


malam tadi Lala on churp churp.. pergh.. terkejut lala..


nie earing lala sejak 3 bulan bukak blog
terkejut tak?? Lala 10 kali terkejut.. yang button comel itu sebenarnya button Churp churp.. korang try TEKAN button COMEL tu.. dan login guna Facebook korang..


sebelum tuw korang kena isi dulu butir- butir servey dia untuk kemudahan diorang


pastu korang kena dapat kan iklan yang Churp Churp bagi dan paste kan code2 dia di blog korang macam nie


link yang nie.. korang paste kan dalam image ke.. link ke..
ChurpChurp ni pun macam Nuffnang. Banyak anjurkan events. Cuma, setakat ni belum terlalu banyaklah kan. Nama pun masih baru. Setakat ni, dah beberapa events yang dianjurkan istimewa untuk ahli ChurpChurp tau!


Semoga korang berjaya..  " tiada jalan senang untung senang,tiada jalan susah untuk susah"



PS : esok lala nak p HSBC bank!! nak cashout


Lau Suka Like Butang Comel

2 orang orang:

4CrewsUiTM said...

gudluck my frenzz (:

asrul lala said...

ty my beloved friends.. wish me luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
WhAt LaLa Do?
Copyright@ segala keringat blog ini hak milik LALA