tabmenu

tab

Utilities : ISO Buster Pro 2.8.5 + serial key

KRAWLERS | 12:31 AM | | | Best Blogger Tips

pernah tak korang nak copy CD original tapi dia kata ada protection dan korang menung sebab tak boleh copy lagu/ movie dalam CD/DVD tu.

penyelesaian yang Lala dapat ialah ISOBuster 2.8.5 ia beserta serial key..




dengan software ni, korang boley ambik lagu/movie itu tanpa ada sekatan kerana software ini membuat SKIP kan copyright/protection CD/DVD original itu.

features ISO Buster 2.8.5

cara menggunakan nya:

1. masukkan CD/DVD yang dikehendai
2. pilih track atau file/folder yang ingin anda copy
3. right click - dan EXTRACT FILE / FOLDER ke FOLDER yang anda kehendaki
4. jika ada error,SKIP sahaja,kerana itulah file yang ada protection/copyright

Download:



Tested : Admin LALA




Lau Suka Like Butang Comel

0 orang orang:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
WhAt LaLa Do?
Copyright@ segala keringat blog ini hak milik LALA